foto1
1
foto1
2
foto1
3
foto1
4
foto1
5

Изработка на уеб сайтове по индивидуални проекти. Разработване на дизайн, структура и функционалности, съобразени със специфичните нужди на клиента и особеностите на дейноста.

Независимо дали ви е нужен личен сайт или блог, представителна фирмена страница или онлайн магазин, нашите специалисти са насреща, готови да ви дадат професионална консултация по всички въпроси и да разработят вашия сайт.

Дизайн

Съвременният сайт трябва да има модерен и стилен дизайн. Дизайнът дава първото впечатление на посетителите. Красивата и хармонична визия ще ги настрои положително.

Структура

Освен красивия дизайн, за сайта е важно да бъде добре структуриран и да има лесно и бързо навигиране, да бъде прегледен и удобен за потребителите.

Визуализация

Сайтът трябва да се изобразява правилно на всички устройства - телефони, таблети, лаптопи и монитори на настолни компютри. За съвременния сайт респонсив дизайна е задължителен.

Чрез сайта си представяте бизнеса си и марката си на потребителите в мрежата. Със сайта ги запознавате с услугите и продуктите, които предлагате. Тази информация е винаги налична за тях, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Сайтът е достъпен е от всяка точка на света, работи без умора и осигурява нови клиенти.

Често задавани въпроси

Колко струва изработката на WEB сайт?

За уеб сайт по индивидуалeн проект не може да се посочи фиксирана цена. Цената се определя според нуждите на всеки отделен клиент. Средната цена за изработка на WEB сайт  е между 800лв и 1500лв, като тя може да бъде повече или по-малко в зависимост от проекта.

За сравнение - така е и при автомобилите. Колко струва една кола? От икономичен малолитражен автомобил до луксозна лимузина, диапазона е много голям. Дори в рамките на един и същи модел, от един и същи производител, цената варира според включените екстри и аксесоари.

Нашите специалисти ще ви консултират и ще ви дадат подробни препоръки за всички функционалности, които биха били полезни за вашите нужди.

За колко време става готов един сайт?

Средното време за изработка на нов сайт отнема от 3 до 5 седмици. Срокът може да бъде и по-дълъг, според сложността на проекта.

Ще мога ли сам да управлявам и актуализирам сайта, след като приключите с разработката?

Разбира се! Нали това е основната цел - да имате пълен и светкавичен контрол върху информацията в сайта. Осигуряваме ви удобен, лесен и интуитивен контролен панел. Чрез него можете да създавате и редактирате публикациите в сайта, да добавяте снимки и т.н. Ще ви осигурим инструкция за ползване и, ако желаете, обучение.

Необходима ли е лична среща, за да започнем работа по сайта?

Не, не се налага. Контактът по имейл и телефон е напълно достатъчен.

WEB сайта ще бъде ли достъпен през мобилни устройства?

Да, това е важно предимство на респонсив дизайна, който влагаме във всички изработвани от нас сайтове. Сайтовете се изобразяват еднакво добре на всички видове устройства и монитори.

Кой създава съдържанието на сайта?

Текстове, снимки, видеа и друго съдържание се предоставят от клиента.

Ако не разполагате с тях или имате нужда от допълване на съдържанието, ние можем да ви предложим съдействието на нашите автори на текстове, фотографи, видеооператори, режисьори, монтажисти, специалисти по визуални ефекти и 3D анимация.

Осигурявате ли поддръжка на сайтове?

Да, можем да осигурим техническа и административна поддръжка.

Как става плащането?

50% авансово плащане и останалите 50% при издаването на сайта.

Домейн и хостинг включени ли са в цената на сайта?

Не, домейн и хостинг се заплащат директно на хостинг компанията. Нашите специалисти ще ви консултират и ще ви окажат техническо съдействие за регистрацията, ще ви помогнат да изберете най-изгодния план.